De Klinkhamer bestaat uit Michel Jasperse en Margo Rodrigo-Jasperse. Michel houdt zich bezig met alle verbouwactiviteiten en maakt meubels. Margo doet de inkoop, verkoop en de administratie en regelt de inrichting van de showroom.

Michel Jasperse
Michel heeft een opleiding tot meubelmaker afgerond. Na een stage bij een restaurateur en een aantal jaren in loondienst nam hij in 1998 met een compagnon een gevestigd aannemersbedrijf in Den Haag over. Na deze jaren in de aannemerij kwam de liefde voor het verfijndere (hout)werk weer boven. Vanaf 2005 combineert hij aanneemwerkzaamheden met houtbewerking vanuit zijn bedrijf De Klinkhamer.

Sinds 2008 wonen en werken Michel en Margo in het landelijke Wapse in Drenthe. In een voormalig zuivelfabriek vonden zij de ruimte voor een grote werkplaats en opslag voor zowel de nieuw vervaardigde meubels als de vintage collectie. Ook  is er plek voor een showroom waar klanten meubels kunnen bekijken en advies en inspiratie kunnen krijgen. De enorme ruimte van de melkfabriek wordt door Michel stukje bij beetje opgeknapt. De voortgang van deze langjarige verbouwing kunt u hier bekijken volgen.

Wat maakt De Klinkhamer speciaal?
De Klinkhamer is een klein, persoonlijk bedrijf waarbij klanten meteen weten waar ze aan toe zijn. U vertelt aan Michel uw wensen en Michel maakt ze waar; er zijn geen tussenpersonen dus het contact is direct. Wij hechten zeer aan een goed contact met onze klanten. Michel is verder een echte kei in het bedenken van creatieve oplossingen: in elke ruimte ziet hij mogelijkheden voor een kast of een bank. Bij een eerste verzoek om iets te creëren zoekt hij uit wat klanten werkelijk willen. Uit deze werkwijze zijn de beste opdrachten en meest tevreden klanten voortgekomen.

Werkgebied
Vanuit Wapse in Drenthe reist Michel regelmatig naar de Randstad om opdrachten uit te voeren. Het werkgebied van De Klinkhamer is zowel Noord-Nederland als Midden-Nederland.