Keukens

Wilt u een keuken die helemaal bij uw huis past? Wij maken complete keukens op maat, maar ook kasten, banken en tafels. Onze specialiteit is het creëren van ruimte in uw huis. We maken bijvoorbeeld in een loze nis een apothekerskast (uittrekkast). Of we zorgen dat u voortaan met het hele gezin kunt ontbijten door een bank te maken in dat gekke hoekje. Of we creëren een tafel met opbergruimte of een keukeneiland met bar.

Ook in bestaande keukens
Ook als uw bestaande keuken nog goed is, kunnen we voor u aan de slag: we kunnen uw keuken verven, uitbreiden of we maken nieuwe of extra onderdelen. We gebruiken daarvoor massief hout of ander materiaal dat bij uw keuken past. Uw keuken, kast of ander meubel wordt handgeschilderd, geolied of op kleur gespoten afgewerkt.

Ontwerp
Een ontwerp maken wij graag met u samen. We komen daarvoor uiteraard bij u langs maar u kunt ook eerst de Melkfabriek bezoeken zodat we voorbeelden van meubels en materialen kunnen laten zien. Maak dan graag een afspraak zodat we alle tijd voor u kunnen nemen.