Vanaf 1 september aanstaande verhuizen wij, Michel, Margo en Jessie Jasperse-Rodrigo, zowel zakelijk als privé van Zevenhuizen naar Wapse. Wapse, is een klein dorp op steenworp afstand van de mooie Drentse brinkdorpen Diever, Dwingelo en Havelte en omringt door weilanden en bossen. In die prachtige omgeving gaan wij een oude melkfabriek verbouwen tot werkplaats met showroom, atelier met expositieruimte, woonappartement en gastenverblijf.

In de werkplaats zal Michel zijn werkzaamheden als timmervakman en meubelmaker voort zetten. Tevens zal hij zich meer gaan richten op restauratie van oude en antieke meubels en het vervaardigen van meubels naar eigen ontwerp. Deze zullen hun plaats krijgen in de aangrenzende showroom van ca. 300 m2. De showroom zal in de loop van 2009 gerealiseerd worden.

Kunstschilder Auke Rodrigo zal zijn atelier voortzetten in het oude laboratorium en zijn werk exposeren in de ruime lobby van de fabriek. Binnenkort zullen wij via deze weblog zijn websiteadres doorgeven, zodat je meer informatie kan inzien over zijn werk en het atelier.

Het gastenverblijf zal in de loop van 2009 gereed zijn voor het ontvangen van gasten. Het appartement is geschikt voor 4 tot 6 personen. Tijdens het verblijf kan er gebruik worden gemaakt van de relaxruimte met openhaard, bar en binnentuin, de speelruimte voor kinderen en de fitnessruimte. Het appartement heeft een woonkamer met open keuken en openhaard. Twee slaapkamers en een ruime badkamer met bad. Tevens beschikt het appartement over een overdekte veranda welke uitzicht biedt over weiland en bos.

Over de ontwikkelingen en vorderingen van de diverse activiteiten houden wij iedereen via deze weblog op de hoogte. Binnenkort zal er op onze website https://www.deklinkhamer.nl/ een link staan naar de weblog.