Het heeft even geduurd, maar in de zomer waren we natuurlijk veel buiten. En aangezien het nu koud en nat is buiten, is dit een uitgelezen moment voor een nieuw bericht.Inmiddels is Michel ontzettend druk bezig met onze woonruimte. De bedoeling is om in het voorjaar naar boven te verhuizen. De woning is dan nog lang niet af, maar we willen beneden het apartement gaan verhuren, dus betrekken we voorlopig vast een klein gedeelte van de bovenverdieping. De voorlopige woonkamer komt dan in Jessie’s toekomstige speelkamer en het is de bedoeling dat dan beide slaapkamers wel al klaar zijn voor gebruik. Jessie’s toekomstige badkamer gaan we in de huidige, niet opgeknapte, staat voorlopig in gebruik nemen. Inmiddels heeft Michel daar het warme water al aangesloten en er zit een wastafel, toilet en bad met douche in, dus alles is er.
Hij gaat onze badkamer, 1 etage hoger, dan eerst (af)maken en als die af is, kan de oude (Jessie’s) badkamer verbouwd worden. De ‘keuken’ zal waarschijnlijk bestaan uit een een geïmproviseerd ‘iets’ midden in de toekomstige woonkamer. Dat is ook niet zo belangrijk, want hopelijk wordt het in het voorjaar snel warm genoeg om naar buiten te gaan en dan zullen we toch met name ‘koken’ op de bbq en de bar beneden zal dan verder dienen als onze keuken.

We hebben er veel zin, want onze voorlopige woonkamer bevindt zich op de 2e (hoogste) verdieping van ons pand en geeft echt een prachtig vergezicht over de weilanden. Maaaarrrr, voorlopig moet er nog heel wat gedaan worden voordat het zover is; er moet een vloer gecreëerd worden in de voorlopig woonkamer, de wanden moeten bekleed worden, ook van de beide slaapkamers, alle vloeren moeten bekleed worden, er moeten nieuwe kozijnen gemaakt en geplaatst worden, voorzien van dubbelglas en nog veel meer……………..

v