In tegenstelling tot de plannen, zal het dit jaar niet meer lukken om de hal in gebruik te nemen als tijdelijke showroom. De hal is wel bijnaaaaa af. De vloer en de stenen trap moeten nog geschilderd worden en de plinten moeten er nog op, maar dan………. Inmiddels hangen er wel al schilderijen en ziet het er uit als een heuse expositieruimte. De hoge spiltrap die we via marktplaats hebben gekocht en die Michel helemaal heeft aangepast en geplaatst is prachtig geworden.
Inmiddels hebben we, via marktplaats, bijna dezelfde trap voor ons woongedeelte boven kunnen aanschaffen. Want daar is Michel inmiddels ook aan de slag gegaan. De wanden van de logeerkamer en inkomsthal zijn voorzien van isolatie en afgewerkt met gipsplaten. De vloer van onze toekomstige slaapkamer is verlaagd en de wand van de inloopkast is geplaatst.

  

Mijn tijdelijk kantoor heb ik inmiddels alweer een tijdje in gebruik. Het is een prima werkplek met goed uitzicht over de expositieruimte cq showroom. En het is er heerlijk warm itt het oude kantoor.Het nieuwe jaar staat in het teken van het verbouwen van het woongedeelte en het ‘oude’ kantoor. De wanden van de benedenverdieping inclusief kantoorgedeelte zijn vorige week isoleerd door middel van spouwisolatie. Binnenkort plaatsen we een advertentie voor de verhuur van het kantoor. Zodra er een geschikte huurder komt, gaan we daar verbouwen; wanden vliezen, plafond vernieuwen, toilet aanpassen en nieuw keukenblokje plaatsen.Door externe klussen ligt de voortgang van de verbouwing nu een paar weken stil. Maar in het nieuwe jaar gaan we gestaag verder. We verheugen ons op de (verdere) verbouwing van het woongedeelte. Want hoewel het beneden prima wonen is, kan er niets op tegen het geweldige uitzicht wat je boven hebt. Daarnaast leent de ruimte zich door omvang en hoogte uitstekend om er iets heel bijzonders van te maken, wat we dan ook van plan zijn!