De Klinkhamer bestaat uit Michel Jasperse en Margo Rodrigo-Jasperse. Michel houdt zich bezig met de technische kant van het bedrijf, voert de bouwactiviteiten uit en maakt meubels. Margo is specialist op het gebied van interieurinrichting en is daarnaast verantwoordelijk voor projectmanagement en financiën. De onderdelen Begeleiding, Advies en Design zijn ontstaan uit de bundeling van hun krachten.

Expertise
Michel heeft een opleiding tot meubelmaker afgerond. Na een stage bij een restaurateur en een aantal jaren in loondienst nam hij in 1998 met een compagnon een gevestigd aannemersbedrijf in Den Haag over. Tijdens deze periode behaalde hij ook de benodigde papieren die vereist zijn voor het runnen van een aannemersbedrijf. Na deze jaren in de aannemerij kwam de liefde voor het verfijndere (hout)werk weer boven. Vanaf 2005 combineert hij aanneemwerkzaamheden met houtbewerking vanuit De Klinkhamer

De bouwactiviteiten en interieuraanpassingen kregen in de loop der jaren een steeds grotere reikwijdte en zo groeide de expertise van De Klinkhamer in rap tempo. Als gevolg daarvan kunnen we tegenwoordig ook de coördinatie van totale verbouwingsprojecten en interieurveranderingen aan.

Melkfabriek
Sinds 2008 wonen en werken wij in het landelijke Wapse in Drenthe. In een voormalig zuivelfabriek vonden wij de ruimte voor een grote werkplaats. De enorme ruimte van de melkfabriek wordt door Michel stukje bij beetje opgeknapt. De voortgang van deze langjarige verbouwing kunt u hier volgen.

Wat maakt De Klinkhamer speciaal?
De Klinkhamer is een klein, persoonlijk bedrijf waarbij klanten meteen weten waar ze aan toe zijn. We werken zonder tussenpersonen dus het contact is direct en persoonlijk: u vertelt ons uw wensen en wij maken ze, samen met u, waar. En ons creatief denkproces en betrokkenheid beperken zich daarbij niet tot werkdagen van acht tot vijf. 

Michel is verder een echte kei in het bedenken van creatieve oplossingen: elke ruimte weet hij optimaal te benutten. En bij elk project proberen wij zoveel mogelijk te kijken naar hergebruik, hierbij is het milieu een belangrijk uitgangspunt. Het bijkomend kostenvoordeel is mooi meegenomen.

Werkgebied: niet alleen Drenthe 
Vanuit Wapse in Drenthe reist Michel regelmatig naar de Randstad om opdrachten uit te voeren. Het werkgebied van De Klinkhamer is zowel Noord-Nederland als Midden-Nederland.