Renovatie Amsterdams appartement

Een appartement in Amsterdam gerenoveerd. Indeling kamers aangepast. Het appartement had 2 slaapkamers en de wens was om een slaapkamer extra te creëren. De oorspronkelijk keuken is slaapkamer geworden. De keuken is verplaatst naar de woonkamer. De lange keukenwand is op maat gemaakt, geplaatst en voorzien van nieuwe inbouwapparatuur. De oorspronkelijke woonkamerdeur is ten behoeve van de lange keukenwand dicht gemaakt. Daarvoor in de plaatst is er op een andere positie in de woonkamer een brede opening gekomen met een nieuwe doorgang van de hal naar de woonkamer. Deze doorgang is voorzien van een brede deur met glas. In twee slaapkamers is Klik-PVC in houtdessin gelegd. Badkamer en toilet vernieuwd. In de hal een kast op maat gemaakt, voorzien van een gedeelte te gebruiken als garderobekast en een gedeelte om de wasmachine en droger in te bouwen. De slaapkamers voorzien van opgeknapte en/of op maat gemaakte inbouwkasten.