Badkamer verbouwd in Amsterdam

We hebben onlangs verbouwing afgerond van een badkamer in een bovenwoning in Amsterdam-Zuid. De klant had een badkamer met wc en wilde deze twee functies gescheiden hebben. Daarnaast had de badkamer een bad, maar in plaats hiervan wilde zij liever een grote inloopdouche. De oude badkamer moest dus in zijn geheel gesloopt worden, al het leidingwerk moest vernieuwd worden en de wanden en het plafond geïsoleerd.

Vervolgens werd de badkamer weer opgebouwd en een aparte ruimte voor de wc gemaakt. Alles is daarna betegeld en geschilderd, het sanitair is geïnstalleerd en er is een kast gemaakt voor boven de wasmachine/droger. Tevens zijn er een nieuw badkamermeubel en uittrekkast voor drie smalle wasmanden (onder de handdoekenplank, zie foto) gemaakt. De onderste lade van het badkamermeubel heeft een bovenklep waardoor deze tevens gebruikt kan worden als opstapje voor de kinderen. Alle deuren van de meubels zijn gespoten in hoogglans lak. En de twee deuren van kast boven de wastafel zijn voorzien van spiegels.

Een prachtig resultaat waar de klant erg tevreden over is: “Wij hebben de mooiste badkamer van Amsterdam!”, een groter compliment kun je natuurlijk niet krijgen 😉