vakantieappartementOnze (vervroegde) verhuizing naar de eerste en tweede verdieping had al belangrijkste doel dat er een start kon worden gemaakt met de verbouwing van het appartement. En daar is Michel inmiddels dan ook druk mee bezig. Alles in de woonkamer en keuken is gesloopt. Oude keuken eruit, gekke verhogingen in eetkamer en eerste slaapkamer gesloopt, wanden en vloeren gestript. Ook is er weer een deur te voorschijn gekomen die straks al toegangsdeur naar de keuken gaat dienen, vanuit de nieuw op te bouwen hal.
vakantieappartement
En het oude granieten werkblad van de botermakerij is weer zichtbaar gemaakt. Dit stukje nostalgie zal straks onderdeel uitmaken van het keukenblad van de nieuwe keuken.  
Inmiddels is er al een start gemaakt met het opbouwen; isolatie waar nodig, nieuwe elektra aangebracht, gipswanden geplaatst…. In april krijgen we waarschijnlijk onze eerste gasten, dan zal het nog niet af zijn, maar dan moet er wel ‘geleefd’ kunnen worden. Dus elk ‘vrij’ uurtje wordt besteed aan het (vakantie)appartement.