Inmiddels is Michel sinds eind oktober weer bezig met de aanbouw van de stal in Wapse, een jaar eerder stil gelegd door de Gemeente ivm een vermeende vergunning. Gelukkig heeft de klant de zaak gewonnen en kan er weer gebouwd worden.  Een grote buitenklus, die door het weer in deze periode af en toe stil ligt. Dan is er oa tijd om ook weer eens in ons eigen pand aan de slag te gaan. Momenteel is Michel bezig met de bar. Dit vooral omdat hij zijn pooltafel al tijden niet heeft kunnen gebruiken, beetje jammer, dus de bar moet af! 🙂

Eerst heeft Michel het oude plafond verlaagd, zodat je op de verdieping erboven nu ook normaal kan staan. Wie weet komen we nog eens ruimte tekort 😉 . De oude vloer is gesloopt en de nieuwe underlayment vloer gelegd. De vloer is geverfd met een grijze betonverf, prima oplossing voor een bar. Daarnaast is de oude bar en tussenwand verwijderd en is Michel bezig met het opbouwen van een nieuwe bar met kast waarin de apparatuur komt. Als tussenwand komt er een velour gordijn, die gebruikt kan worden als ‘roomdivider’ als we de ruimte wat kleiner en knusser willen maken. Tevens zorgt een gordijn direct voor wat demping en ‘warmte’.

En toen kon de pooltafel verplaatst worden van de werkplaats (waar hij vreselijk stond te ‘verstoffen’) naar de bar, op transportkarretjes achter onze zitmaaier. Want de pooltafel weegt toch zeker zo’n 400 kg! Je moet creatief zijn als je veel alleen doet….